Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тільки спільними злагодженими діями ми зможемо підготувати область до ефективної роботи в зимовий період. Михайло Добкін

Тільки спільними злагодженими діями ми зможемо підготувати область до ефективної роботи в зимовий період. Михайло Добкін

У Вовчанській райдержадміністрації розпочалося засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2012/2013 років, в якому бере участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. На заході також присутні голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, заступник голови ХОДА Ігор Шурма.

«Тільки спільними злагодженими діями ми зможемо підготувати область до ефективної роботи в зимовий період», - зазначив Михайло Добкін на початку засідання.

Під час заходу планується розглянути питання стану підготовки об’єктів житлово-комунального, енергетичного та газового господарств, дорожнього комплексу, закладів охорони здоров'я, освіти, культури та пунктів обігріву у Вовчанському, Великобурлуцькому, Дворічанському, Печенізькому, Шевченківському районах, м. Чугуєві, Чугуївському районі, м. Куп'янську та Куп'янському районі.