Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області завершується підготовка до зими

У Харківській області завершується підготовка до зими

Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб у ході другого виїзного кущового засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери районів і міст обласного значення області до стабільного функціонування в осінньо-зимовий період 2012/2013 років, яке відбулося у м. Лозова. На даному засіданні було розглянуто рівень підготовки Балаклійського, Близнюківського, Барвінківського, Борівського, Зміївського, Ізюмського, Лозівського районів та міст Лозова та Ізюм. У ході наради були розглянуті наступні основні напрямки: підготовка житлових будинків, теплового господарства, водопровідно-каналізаційного господарства, об'єктів соціальної сфери, розрахунки за газ, тепло та інші.

За словами першого заступника губернатора, готовність житлових будинків в усіх районах і містах склала 99,7%, котелень – 97,5%, теплових мереж – 91,6%, об'єктів соціальної сфери: школи та дитячі садки – 100%, заклади охорони здоров’я – 99,5%.

«У результаті я хотів би зазначити, що всі райони та міста готуються до зими згідно із затвердженими графіками, а по деяких напрямках навіть їх випереджають. За всіма основними показниками, в районах, які були сьогодні розглянуті, підготовка вже 100%», – зазначив Валентин Дулуб.

Також перший заступник голови ХОДА провів зустріч з трудовими колективами лозівських підприємств ЖКГ КП «Теплоенерго», КП «Лозоваводоканал», КП «Житлова управляюча компанія», КП «Комсервіс» та КП «Лозівська шляхова ремонтно-будівельна дільниця» та подякував їм за внесок у підготовку житлового фонду, об’єктів соціальної сфери та інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період. На зустрічі обговорювались проблемні питання галузі та шляхи їх вирішення, зокрема, погашення боргів з виплати заробітної плати та заборгованості по пільгам та субсидіям.

Теги