Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Запущена артезіанська свердловина у смт Великий Бурлук

Запущена артезіанська свердловина у смт Великий Бурлук

З 4 вересня споживачам смт Великий Бурлук стабільно та без перебоїв подається вода із глибинної артезіанської свердловини. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. За його словами, проектно-кошторисна документація на будівництво в смт Великий Бурлук свердловини потужністю 750 куб. м на добу була виготовлена підприємством ТОВ «Спецводстрой» у 2007 році. За результатами конкурсних торгів виконавцем було визначено ТОВ «Геоспецсервіс». Будівництво було завершено у 2011 році, вартість виконаних робіт склала 2 млн. 539 тис. 885,12 грн., в тому числі близько 2 млн. грн. з обласного, близько 470 тис. грн. з державного та 53 тис. грн. з місцевого бюджету.

Після проведення тестування та усунення недоліків, з 4 вересня води стабільно подається в мережу. Проведені лабораторні аналізи води підтвердили її відповідність санітарним нормам «Вода питна».

Як повідомив перший заступник губернатора, здійснюється підготовка документів, необхідних для передачі свердловини з балансу Головного управління ЖКГ ХОДА у спільну власність територіальних громад сіл, селищ та міст.

Теги