Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підписані угоди про співпрацю Харківської облдержадміністрації та Харківської міськради з Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами

Підписані угоди про співпрацю Харківської облдержадміністрації та Харківської міськради з Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами

Сьогодні в рамках IV Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» були підписані угоди про співпрацю з Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами. Під угодою про співпрацю Харківської облдержадміністрації та Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України поставили підписи голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов і голова Державного агентства Владислав Каськів.

Згідно з угодою, сторони у межах встановлених законодавством України повноважень співпрацюють з питань поліпшення інвестиційного клімату, залучення інвестицій, підготовки і реалізації на території Харківської області національних проектів та пріоритетних регіональних проектів.

Пріоритетними напрямками співпраці є створення інвестиційної інфраструктури, впровадження проектного підходу до реалізації стратегії розвитку територій, запровадження принципу «єдиного вікна» під час підготовки та реалізації інвестиційних проектів на території Харківської області, формування баз даних інвестиційних проектів, інвестиційного паспорту та інвестиційної карти Харківської області, іміджевих продуктів, презентаційних матеріалів та «бренду регіону», організація та проведення спільних заходів та ін.

Угоду про співпрацю Харківської міської ради та Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України підписали Харківський міський голова Геннадій Кернес і голова Державного агентства Владислав Каськів.