Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині вперше відкрився Молодіжний бізнес-форум «Молодіжні ініціативи»

На Харківщині вперше відкрився Молодіжний бізнес-форум «Молодіжні ініціативи»

Сьогодні в Малій залі Будинку рад в рамках IV Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» розпочав роботу Молодіжний бізнес-форум «Молодіжні ініціативи». У пленарному засіданні Форуму взяли участь заступник голови ХОДА Юрій Сапронов та заступник Харківського міського голови Михайло Фатєєв. Відкриваючи захід, Юрій Сапронов висловив упевненість, що Молодіжний бізнес-форум, який проводиться вперше, стане ефективним стартовим майданчиком, надасть можливість молоді бути почутими в середовищі бізнесменів, в якій вони зможуть втілити свої ідеї.

«Вам сьогодні набагато важче, ніж нам в свій час. Бізнес кінця 80-х - початку 90-х і бізнес сьогодні дуже відрізняються. Якщо уявити його вуликом з мільйонів сот, то тоді з цього мільйона було зайнято близько 10 тис. Можна було ліниво підлетіти до одного стільника, спробувати почати чимось займатися, зрозуміти через якийсь час, що це невисокорентабельно і можна заробляти більше, підлетіти до іншої, пробувати і помилятися. Сьогодні у вас менше права на помилку, тому що весь цей мільйон стільників зайнятий. І тільки за рахунок своїх креативних ідей, розуміння тенденцій ринку, затребуваності тієї чи іншої спеціалізації ви зможете пробитися до успіху. Це набагато важче», - звернувся він до молодих людей, які пробують свої сили в підприємництві.

В рамках Форуму були нагороджені переможці обласного етапу XIV Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді, а також пройшли панельні дискусії та майстер-класи.