Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області завершується підготовка до зими

У Харківській області завершується підготовка до зими

Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб в ході першого виїзного кущового засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери районів і міст обласного значення області до стабільного функціонування в осінньо-зимовий період 2012/2013 років, яке відбулося в г . Красноград. На даному засіданні було розглянуто рівень підготовки Валківського, Зачепилівського, Кегичівського, Красноградського, Нововодолазького, Сахновщинського, Первомайського районів та міста Первомайський. В ході наради були розглянуті наступні основні напрямки: підготовка житлових будинків, теплового господарства, водопровідно-каналізаційного господарства, об'єктів соціальної сфери, розрахунки за газ, тепло та інші.

За словами першого заступника губернатора, готовність житлових будинків в усіх районах і містах області склала 93,2%, котелень – 96,3%, теплових мереж – 91,4%, об'єктів соціальної сфери – 100%.

«У результаті я хотів би зазначити, що всі райони та міста готуються до зими згідно із затвердженими графіками, а по деяких напрямках навіть їх випереджають. За всіма основними показниками, регіони, які були сьогодні розглянуті, підготовка вже понад 100%», – зазначив Валентин Дулуб.

Теги