Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валентин Дулуб привітав працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості з професійним святом

Валентин Дулуб привітав працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості з професійним святом

Сьогодні в облдержадміністрації відбувся урочистий прийом до Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, в ході якого перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб привітав представників галузі з професійним святом. Він побажав присутнім у залі нових досягнень, перемог і професійних успіхів, і вручив кращим працівникам галузі почесні нагороди Харківської облдержадміністрації та облради за досягнення високих виробничих показників та багаторічну сумлінну працю.

«Ви займаєтеся дуже важливою справою. Галузь, в якій ви працюєте, є однією з найбільш значущих для розвитку економіки нашої країни, від стабільного розвитку нафтогазової галузі залежать міць, незалежність держави і повага з боку міжнародного співтовариства. Харківська область посідає особливе місце в нафтогазовому комплексі всієї України, і це покладає особливу відповідальність на всіх тих, хто працює в цій сфері. Сьогодні в регіоні виробляється близько 40% всього газу, який споживає Україна. На території області розташовано близько 60 газових і нафтогазоконденсатних родовищ, де відкрито близько 1500 пошукових, розвідувальних та експлуатаційних свердловин. Добуваючи близько 8 млрд. куб. м газу, регіон робить серйозний внесок в енергетичну незалежність України», – підкреслив у своєму виступі перший заступник губернатора.

Він нагадав, що забезпечення енергетичної безпеки та підвищення енергетичної незалежності нашої держави – це одне з найскладніших і почесних завдань, оскільки від стабільного функціонування нафтогазової галузі в значній мірі залежать темпи подальшого розвитку економіки держави в цілому.

Теги