Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кращих підприємців Харківщини нагороджено почесними грамотами та подяками ХОДА

Кращих підприємців Харківщини нагороджено почесними грамотами та подяками ХОДА

Сьогодні у Палаці студентів Національного університету «Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого» відбулися урочисті заходи з нагоди Дня підприємця, в яких взяли участь заступник голови облдержадміністрації Юрій Сапронов та заступник голови обласної ради Людмила Давидова. Як зазначив у вітальному слові Юрій Сапронов, в Харківській області підприємництво традиційно є одним з найсильніших в Україні.

«За підсумками 2011 року Харківщина посідає друге місце в Україні за кількістю підприємців. Наш регіон - один з двох областей України, в яких за останні два роки кількість малого і середнього бізнесу збільшилася. Підприємець - це насамперед людина, яка сама собі створює робоче місце і мінімум ще три нових робочих місця навколо себе. Найголовніше - йому не заважати, адже підприємець швидший і спритніший будь-якої державної структури, і він обов'язково знайде правильне рішення», - сказав він.

В ході урочистостей кращі підприємці Харківської області були відзначені почесними грамотами та подяками Харківської обласної адміністрації та Харківської обласної ради.