Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Савін привітав фізкультурний актив Харківщини з Днем фізкультури і спорту

Євгеній Савін привітав фізкультурний актив Харківщини з Днем фізкультури і спорту

Сьогодні відбулася урочиста зустріч заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Євгена Савіна з фізкультурним активом області з нагоди святкування професійного свята - Дня фізкультури і спорту, Року спорту та здорового способу життя. У заході також взяли участь заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова, заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді, спорту та підготовки ЄВРО-2012 Олександр Попов.

Євген Савін від імені губернатора Харківської області Михайла Добкіна привітав всіх присутніх з професійним святом.

«Сьогодні ми можемо вже підвести, хоч і невеликі, але підсумки нашої з вами роботи. Разом нам вдалося зламати той стереотип, який, на жаль, склався раніше. Стільки, скільки сьогодні уваги приділяється розвитку фізкультури і спорту не приділялося облдержадміністрацією ніколи. Відкриваються спортивні майданчики, встановлюються тренажери, будуються спортивні комплекси. Нам почали вірити люди на місцях. Звичайно, цього ще недостатньо, але фізкультура і спорт вже на вустах наших людей як та норма ведення здорового способу життя, притаманного людині. Я бажаю всім здоров'я, успіхів, перемог. Харківська область буде спортивною столицею України, буде тим місцем, звідки будуть виходити чемпіони, і де будуть жити найздоровіші люди», - зазначив заступник голови Харківської ОДА.

Також Євген Савін разом з Людмилою Давидовою вручили пам'ятні знаки від Харківської обласної державної адміністрації, Харківської обласної ради провідним спортсменам і тренерам, учасникам ХХХ літніх Олімпійських ігор у Лондоні, кращим фізкультурним працівникам.