Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Триває прийом заявок на участь у проекті «Дунай єднає серця»

Триває прийом заявок на участь у проекті «Дунай єднає серця»

З 4 по 10 листопада 2012 року в рамках проекту «Дунай єднає серця» відбудеться тур в Будапешт, Братиславу та Відень. Проект проводиться Асоціацією сприяння міжнародному бізнесу та розвитку та покликаний сприяти розвитку молодіжної дипломатії. У рамках поїздки учасники зможуть ознайомитися з основними культурними досягненнями Угорщини, Словаччини та Австрії, відвідати музеї і пам'ятки архітектури, зустрітися з представниками молодіжних та громадських організацій, а також державними діячами та представниками української діаспори, відвідати Посольства України та навчальні заклади.

Взяти участь у проекті можуть школярі, студенти, представники робітничої молоді, журналісти, громадські діячі, вчителі. Про свою зацікавленість проектом необхідно до 25 вересня повідомити по електронній пошті info@apibd.com, forum@apibd.com або за телефонами: 053-679-16-03, 053-663-30-13, 098-465-76-41, 095-105-67-66.

В анкеті необхідно вказати прізвище, ім'я, по батькові і дату народження, серію, номер і термін дії закордонного паспорта, контактний телефон, адресу електронної пошти, місце навчання або роботи та повну адресу, службовий телефон і домашню адресу.

Вартість участі в проекті становить 315 євро і включає оплату проїзду і проживання, медичну страховку, візову підтримку, дворазове харчування та культурно-екскурсійну програму.