Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На площі Свободи проходять святкові заходи, присвячені 1 вересня

На площі Свободи проходять святкові заходи, присвячені 1 вересня

У святковому заході взяли участь: голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, Харківський міський голова Геннадій Кернес, народні депутати України Ірина Бережна, Дмитро Святаш, Валерій Писаренко, Володимир Мисик, ректора і викладачі Харківських ВУЗів та багато інших.

Свято на площі Свободи відкрив парад викладачів та творчих колективів вузів Харкова. Імена всіх першокурсників, які поступили до вищих навчальних закладів Харкова в цьому році, було занесено у «Літопис Харківського студентства», а ректора Харківських ВУЗів своїми підписами підтвердили статус вчорашніх абітурієнтів.

Ректор Національної юридичної академії ім. Я. Мудрого Василь Тацій висловив сподівання, що це свято студенти запам'ятають на все життя: «Ви щасливі люди - ви стали студентами кращих ВНЗ нашої країни. Харків - найбільший студентський центр на Україні, - підкреслив Василь Таіцй, - У цей щасливий і радісний для вас день ми хотіли б привітати вас і побажати успіхів у навчанні. Харків - унікальне місто, де проводяться такі прекрасні свята з ініціативи голови Харьковсокой обладміністрації та голови Харківської обласовета Таких свят немає не тільки в Україні але і в світі. І я хотів би сказати слова подяки, удачі, успіхів і процвітання нашому рідному Харкову».