Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківській області та всій Україні потрібні креативні, розумні та талановиті люди, якими обов'язково стануть сьогоднішні школярі. Михайло Добкін

Харківській області та всій Україні потрібні креативні, розумні та талановиті люди, якими обов'язково стануть сьогоднішні школярі. Михайло Добкін

Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін привітав з Днем знань учнів Пересічанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Він побажав усім школярам успіхів у новому навчальному році, нових відкриттів і цікавих знань, а також вручив директору школи Віктору Лузану сертифікат на новий комп'ютерний клас. «Я хочу привітати всю громаду з сьогоднішнім днем ​​- з Днем знань, з днем, який викликає тільки найтепліші і радісні почуття у серці кожної людини. Я хочу побажати всім школярам гарних оцінок, міцних знань. Набирайтеся мудрості, слухайте своїх вчителів, постарайтеся дізнатися більше, ніж може дати шкільна програма, щоб стати сильними, розумними і талановитими. Харківській області та всій Україні потрібні креативні, розумні та талановиті люди, якими обов'язково стануть сьогоднішні школярі, у цьому ніхто з нас не сумнівається», - з такими словами голова області звернувся до присутніх.

Також Михайло Добкін зазначив, що тільки спільними зусиллями місцевої влади, керівництва школи, усіх педагогів, дітей та їх батьків можна зберегти і примножити всі досягнення української системи освіти.

«Мені було дуже приємно сьогодні дивитися, як тут все добре організовано, одразу видно, що громада дуже береже все, що дісталося їй від попередніх поколінь, директор підтримує порядок у школі, батьки, хто як може, піклуються про навчальний заклад. Це дуже хороший приклад того, як можна спільними зусиллями зберігати і передавати з покоління в покоління все, що ми отримали від наших попередників», - підкреслив голова обладміністрації.

Також учнів і співробітників Пересічанської школи з початком нового навчального року привітав голова Дергачівської РДА Віталій Алексейчук, який вручив директору школи сертифікат на телевізор.