Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Діями опозиційних політиків цілеспрямовано зневажаються величезні трудові колективи і знищуються здобутки минулих років. Михайло Добкін

Діями опозиційних політиків цілеспрямовано зневажаються величезні трудові колективи і знищуються здобутки минулих років. Михайло Добкін

Через дії опозиційних політичних сил страждає вся трьохмільйонна громада Харківської області, - підкреслив сьогодні в ході ХV сесії Харківської обласної ради голова ХОДА Михайло Добкін. За його словами, під прикриттям заяв про політичні переслідування з боку влади вони приховують економічні злочини, які поставили під удар цілий ряд підприємств Харківщини.

«Стало модно сьогодні всі економічні неподобства ховати під оболонку наступу на свободу слова та політичних репресій. Прикладом може служити нещодавня ситуація, пов'язана з банком «Базис», власники якого залишили без коштів величезну кількість вкладників і підприємств, у тому числі і державних. Сьогодні вони представляють все як спроби влади з політичних мотивів усунути опонентів, а з іншого боку, ховаються за спини журналістів, кажучи про те, що їм заважають доносити правду до людей. Страждає від такої поведінки вся громада в цілому, тому що через це повністю знищується поняття конструктивної опозиції, яка повинна посилювати чинну владу, змушуючи працювати все краще і краще. Крім того, діями опозиційних політиків цілеспрямовано зневажаються величезні трудові колективи і знищуються здобутки минулих років, до яких ці діячі не мають жодного відношення», - підкреслив глава області.

За його словами, така порочна політика принесення всієї громади в жертву власним інтересам вже добре відома людям, які на виборах дадуть їй свою оцінку.

«Що важливіше - будь-якою ціною пропіаритися за допомогою іноземного капіталу і ошуканих вкладників заради отримання короткочасних політичних дивідендів, або підтримати, наприклад, авторитет наших лікарів, які здатні робити унікальні операції? У політиці є різні способи боротьби, але є межа, яку ніколи не можна переходити. Як би не було важко нам в опозиції, ми цю риску ніколи не переступали, а нинішні опозиціонери цю межу перейшли, і 28 жовтня вони отримають свою оцінку від виборців», - заявив Михайло Добкін.