Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Всі харківські підприємства, що входять до Державного агентства резерву України, значно покращили економічні показники своєї діяльності

Всі харківські підприємства, що входять до Державного агентства резерву України, значно покращили економічні показники своєї діяльності

Під час зустрічі з трудовим колективом ДП «Новопокровський КХП» Голова Державного агентства  резерву України Олексій Лелюк дав високу оцінку роботи всіх чотирьох харківських підприємств, що входять до Держрезерву: «За підсумками роботи в 2011 році та у першому півріччі 2012 року всі вони показали зростання і по спецфонду, із заробітної плати, всіх фінансово-економічних показників. Окремо хочу сказати, що Хлібна база № 85 із збиткового підприємства, що в 2010 році отримало 1 млн. 600 тисяч грн. збитку, за підсумками минулого року стала прибутковою, більшість проблем, які там накопичилися, були розв'язані».

Що стосується роботи ДП «Новопокровський КХП», то за словами Олексія Лелюка, за останні півтора роки він має декілька рекордів. В минулому році комбінат на 45% збільшив обсяги переробки зерна. У липні переробка досягла 4 тисяч тонн. Заробітна плата зросла на 20%.

«Мало в нашій країні підприємств, тим більше державних, де була б така гідна динаміка. Сьогодні середня зарплата на підприємстві складає 4385 грн. В нашій системі це один із найбільш видатних показників, - підкреслив Олексій Лелюк.- Те що сьогодні ми випускаємо новий продукт, за яким майбутнє, це досягнення всього колективу. Результат гідної роботи кожного працівника на своєму робочому місці».