Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина очікує надходження коштів для обладнання багатоквартирних будинків приладами обліку житлово-комунальних послуг

Харківщина очікує надходження коштів для обладнання багатоквартирних будинків приладами обліку житлово-комунальних послуг

Харківщина першою серед всіх регіонів України впоралася із завданням оснащення лічильниками всіх підприємств житлово-комунальної сфери. Як наголосив сьогодні в ході прес-конференції голова ХОДА Михайло Добкін, на даний момент в області триває підготовка до другого етапу реалізації даної програми - оснащення лічильниками багатоквартирних будинків. «Першим етапом ми обладнали приладами обліку всі наші підприємства, які займаються постачанням житлово-комунальних послуг. Причому ми це зробили першими в Україні, на 100% завершивши цю роботу у визначені терміни. Зараз я розраховую, що в рамках другого етапу Харківська область отримає достатньо коштів, щоб обладнати багатоквартирні будинки приладами обліку послуг, що поставляються по воді, водовідведенню та теплу», - підкреслив глава області.

За його словами, лічильниками в першу чергу будуть обладнані ті багатоквартирні будинки, де максимально швидко буде проведено всі підготовчі роботи.

«Для того, щоб встановити прилад обліку, необхідно зробити певний проект, підготовчі роботи в будівлі. Хто швидше підготується, той швидше і отримає лічильник», - сказав Михайло Добкін.