Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відкриття IV Міжнародного інвестиційного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» відбудеться 7 вересня

Відкриття IV Міжнародного інвестиційного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи» відбудеться 7 вересня

На думку голови ХОДА Михайла Добкіна, проведення економічного інвестиційного форуму це можливість презентувати ті чи інші проекти, які на погляд керівництва регіону є найбільш вигідними для територіальної громади. Ряд підприємств, які беруть участь в підготовці проведення форуму, отримають можливість завести нові ділові знайомства і в невимушеній обстановці переговорити зі своїми майбутніми або потенційними партнерами по бізнесу.

«Цей форум проводиться не один день, це майданчик, де можна спокійно провести велику кількість переговорів, познайомитися, в тому числі, і з топ-менеджерами великих інвестиційних компаній», - зазначив Михайло Добкін.

Також голова ХОДА розповів, що за підсумками проведення інвестиційного форуму для столиці Слобожанщини буде реалізовано декілька цікавих інвестиційних проектів. Так, у технопарку "Слобожанщина" вже почалася реалізація численних інвестиційних проектів, які в минулі роки проходили адаптацію. «Інвестиційні проекти або вже знаходяться в стадії реалізації, або найближчим часом будуть реалізовані, - зазначив Михайло Добкін, - так, наприклад, найближчим часом планується реалізація проекту створення ІТ-парку».

Голова ХОДА підкреслив, що сьогодні вже існує чітке розуміння, що саме буде затребувано ІТ-шниками, є новий закон, який дає певні економічні преференції цій сфері, крім того, в Харкові існує профільний ВНЗ і працюють фахівці у цій галузі.