Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Чугуївському районі відбувся фестиваль сучасного весільного та обрядового мистецтва «Весілля в Малинівці - плюс»

В Чугуївському районі відбувся фестиваль сучасного весільного та обрядового мистецтва «Весілля в Малинівці - плюс»

Сьогодні в селищі Малинівка Чугуївського району відбувся фестиваль сучасного весільного та обрядового мистецтва «Весілля в Малинівці - плюс». «Це свято обрядове, свято весілля. Сьогодні тут зібралося багато пар, які відзначатимуть своє торжество, а також багато музичних і танцювальних колективів, які представляють різні національності. Вони продемонстрували свої весільні обряди. Вітаю всіх з цим святом. Весілля - це день веселощів, позитивних емоцій», - зазначив голова Чугуївської райдержадміністрації Володимир Лобойченко в ході церемонії відкриття фестивалю.

Гостей фестивалю з 5 сцен розважали професійні та аматорські творчі колективи, а також такі зірки, як Руслана Писанка і Максим Неліпа, Катя Бужинська, Петро Жадан, фіналісти шоу талантів. Крім цього під відкритим небом для гостей фестивалю випікали весільні короваї і шишки, відбувся парад весільних оркестрів, виступив кінний театр, проводилися майстер-класи з різних видів декоративно-прикладного мистецтва, а майстри школи Влада Ями навчали танцювати весільний вальс.

В ході фестивалю одружилися 8 пар, і було відсвятковано золоте весілля пари з Чугуївщини. Керівники області і району вручили молодятам і "золотим" ювілярам подарунки.