Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Уродженку Харківської області привітали зі 100-річним ювілеєм

Уродженку Харківської області привітали зі 100-річним ювілеєм

У День незалежності України свій столітній ювілей відсвяткувала Наталя Петрівна Ільченко. З цією знаменною датою ювілярку привітала перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко. Вона зазначила, що їй випала велика честь привітати Наталю Петрівну від імені Віктора Януковича і зачитала іменинниці вітальну адресу Президента України.

«Дорога Наталіє Петрівно! Щиро вітаю Вас з ювілеєм. Вклоняюся Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови. Сердечно вдячний за багаторічну та самовіддану працю, за дітей, яких ви виростили гідними громадянами. Ви стали свідком народження незалежної Української держави. І сьогодні зустрічаєте свій ювілей в колі рідних та близьких вам людей. Бажаю міцного здоров’я, щастя, радості, благополуччя», - йдеться у вітанні Віктора Януковича.

Також Олена Олешко привітала Наталю Петрівну від імені голови ХОДА Михайла Добкіна, від імені голови Харківської обласної ради Сергія Чернова та вручила іменинниці подарунки.

«Дорога Наталя Петрівна, Ви народилися в День незалежності нашої країни, і сьогодні у Вас подвійне свято, - сказала перший заступник голови Харківської обласної ради, - прийміть найщиріші вітання від голови облдержадміністрації Михайла Добкіна, від голови Харківської облради Сергія Чернова та від мене особисто. Дякую за Ваших дітей, онуків і правнуків. Щастя Вам, добра і здоров'я!», - сказала Олена Олешко.