Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підготовка дорожнього комплексу до безперебійного функціонування в осінньо-зимовий період 2012-2013 років здійснюється згідно з планами

Підготовка дорожнього комплексу до безперебійного функціонування в осінньо-зимовий період 2012-2013 років здійснюється згідно з планами

Темпи підготовки дорожнього комплексу до безперебійного функціонування в осінньо-зимовий період 2012-2013 років здійснюється згідно з планами. З метою підготовки дорожніх господарств до роботи заготовлено 42 тис. куб. м піску (80% до плану), підготовлена 291 одиниця снігоприбиральної техніки (89% до плану). Про це сьогодні повідомив перший заступник голови Харківської ОДА Валентин Дулуб.

«Філіями Харківського облавтодору проводяться роботи з ямкового ремонту проїзної частини автомобільних доріг загального користування з використанням гарячого асфальтобетону власного виробництва та струменевим методом. Щоденно на роботах з ямкового ремонту проїзної частини автомобільних доріг загального користування задіяні від 300 до 400 чоловік (від 35 до 45 бригад). Органами місцевого самоврядування із залученням райавтодорів в населених пунктах ліквідовано дефекти дорожнього покриття на площі понад 110 тис. кв. м, які в найбільшому ступені впливають на безпеку руху», - сказав він.

Також Валентин Дулуб зазначив, що на сьогодні значно активізувалась робота з виконання ремонту доріг комунальної власності і складає 77% від запланованого. В цілому, загальний обсяг виконаних робіт по Субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (із загальної суми 114,5 млн. грн.) складає 45,8 млн. грн., або 40%.