Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Державний прапор - символ буття та боротьби за свободу і незалежність України багатьох поколінь наших пращурів

Державний прапор - символ буття та боротьби за свободу і незалежність України багатьох поколінь наших пращурів

Сьогодні у трикутному сквері по пр. Правди відбулася церемонія урочистого підняття Державного Прапора України. У заході взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, Харківський міський голова Геннадій Кернес, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, військовий комісар Харківської області Олексій Середа та начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ України Віктор Козицький, а також керівники силових структур, представники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості та молоді.

«Сьогодні особливий день для кожного українця, для кожного громадянина незалежної української держави. День, коли ми вшановуємо нашу національну гордість, нашу святиню, символ буття та боротьби за свободу і незалежність України багатьох поколінь наших пращурів – Державний прапор.

Жовто-блакитний стяг піднявся над українськими містами і селами двадцять один рік тому. Два десятиліття незалежності не далися Україні легко. Але нам вдалося подолати хаос та руїну, стабілізувати ситуацію, створити фундамент для масштабних реформ і приступити до їх реалізації. Нині всі гілки влади, всі справжні патріоти Батьківщини об’єдналися заради спільної мети - до оновленої, сучасної України, до добробуту в кожній українській оселі. Ось так просто і зрозуміло для всіх має виглядати наша національна ідея», - зазначив Михайло Добкін під час урочистої церемонії.