Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Меморіалі Слави відбулася церемонія покладання квітів

На Меморіалі Слави відбулася церемонія покладання квітів

За нагоди 69-ї річниці визволення Харкова від фашистських загарбників відбулася церемонія покладання квітів до Меморіалу Слави в лісопарку. У ній взяли участь голова ХОДА Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, Харківський міський голова Геннадій Кернес, перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, перший заступник голови обласної ради Олена Олешко, заступники голови ХОДА Євген Савін, Олег Анпілогов, Андрій Моченков, прокурор Харківської області Геннадій Тюрін, керівники установ і організацій, харків’яни та гості міста.

«Кожен день народження міста - це можливість підбити підсумки роботи півторамільйонної громади, і всі найголовніші події приурочені саме до цього дня. Мені дуже приємно, що з року в рік і на 9 Травня, і на День визволення міста Харкова все більше людей приходить до Меморіалу для того, щоб покласти квіти і віддати шану тим людям, які в далекі сорокові роки віддали своє життя за свободу нашої країни і за звільнення нашого міста», - сказав Михайло Добкін.

Живі квіти, почесний караул, хвилина мовчання і військовий салют, траурна панахида. Все це в пам'ять про тих, хто завоював для нас мирне небо над головою.