Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщині буде надана фінансова підтримка для будівництва спортивних об’єктів

Харківщині буде надана фінансова підтримка для будівництва спортивних об’єктів

На нараді з господарським активом Харківської області Президент України Віктор Янукович підкреслив, що найближчим часом буде вирішено питання щодо надання державної фінансової підтримки у 2013 році на фінансування заходів із створення у Харківській області цілорічного обласного центру оздоровлення; будівництва спортивної інфраструктури комунального закладу «Український східний Центр олімпійської підготовки з зимових видів спорту».

«Нам потрібно значно серйозніше підходити до питань підготовки наших олімпійців. Саме високі спортивні досягнення на Олімпіадах мотивують розвиток масового спорту в країні, - зазначив Віктор Янукович, - у нашої країни великий спортивний потенціал, і ми повинні створити умови для того, щоб наші спортсмени мали можливість якісно тренуватися, ми повинні створити умови для рекордів і світових досягнень. Харківський регіон має колосальний потенціал - тут дуже багато студентів, молоді, які можуть показати високі результати».

Також Віктор Янукович відзначив, що будуть виділені кошти з державного бюджету для реконструкції, капітального ремонту доріг комунальної власності в місті Харкові. Він пообіцяв, що робота в цьому напрямку обов’язково буде завершена. 

Теги