Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині тривають дорожні роботи

На Харківщині тривають дорожні роботи

Як повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб,  розпочаті роботи на автомобільній дорозі Київ – Харків – Довжанський. На сьогодні  виконано фрезерування дорожнього покриття – 120,062 тис. кв. м, влаштовано новий шар асфальтобетону загальною протяжністю 8,8 км, розпочаті роботи з влаштування асфальтобетонного покриття по основному проїзду – 2875 пог. м, 4,551 тис. тн, 34520 кв.м. Крім того, поширена проїзна частина автомобільної дороги і влаштована щебенева основа під покриття протяжністю 6143 пог. м.  Також ведуться роботи з влаштування асфальтобетонного покриття на ділянці від Московського проспекту до меморіалу «Дробицький Яр». Готове 640 пог. м, 1,759 тис. тн, 14259 кв. м. покриття.

Що стосується проведення дорожніх робіт на автомобільній дорозі
Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук в Печенізькому районі, то на даний час виконаний ремонт автобусних зупинок в кількості 8 шт., скошено 20 км трави та замінено 92 дорожніх знаки.

За словами першого заступника голови ХОДА, на автомобільних дорогах комунальної власності проводяться роботи з влаштування бортового каменю на центральній площі в смт. Печеніги, ямковий ремонт по вул. Леніна, влаштування тротуарів вздовж вул. Леніна та підготовчі роботи до укладання асфальтобетонної суміші на центральній площі в смт. Печеніги.