Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Вовчанську закладено камінь на місці будівництва багатофункціонального фізкультурно-оздоровчого комплексу (доповнено)

У Вовчанську закладено камінь на місці будівництва багатофункціонального фізкультурно-оздоровчого комплексу (доповнено)

Сьогодні в м. Вовчанську відбулися урочисті заходи з нагоди закладення каменю на місці будівництва багатофункціонального фізкультурно-оздоровчого комплексу. В урочистостях взяли участь голова Вовчанської РДА Сергій Мотузний, голова Вовчанської районної ради Анатолій Степанець, заступник начальника ГУ – начальник управління у справах фізичної культури та спорту ХОДА Сергій Христоєв. Голова Вовчанської райдержадміністрації Сергій Мотузний зазначив, що за останні 25 років у Вовчанську не було такого масштабного проекту.

«Ми дуже раді, що держава виділила бюджетні кошти на будівництво цього фізкультурно-оздоровчого комплексу, – сказав Сергій Мотузний, – і я в першу чергу хотів би подякувати за допомогу і підтримку в цьому питанні голові ХОДА Михайлу Добкіну. Сьогодні в Вовчанському районі діють 2 спортивні школи, де займаються більше 500 дітей. За останні роки ми в Вовчанську змогли виховати 2 майстрів спорту та 8 кандидатів у майстри. І я впевнений, що наші спортивні показники будуть поліпшуватися з кожним роком».

Заступник начальника ГУ – начальник управління у справах фізичної культури та спорту ХОДА Сергій Христоєв висловив сподівання, що спортсмени, які будуть тренуватися у фізкультурно-оздоровчому комплексі, зможуть представляти Україну на Олімпійських іграх.

Даний комплекс запланований для проведення масових оздоровчих, навчально-фізкультурних та культурних заходів. В його складі передбачений універсальний спортивний зал для гри у міні-футбол, волейбол, баскетбол, теніс та для занять з загальної фізичної підготовки, а також ряд допоміжних приміщень (роздягальні з душовими, медичний кабінет, інструкторські та технічні приміщення).

У фундамент будівлі було закладено капсулу з посланням нащадкам. Жителі Вовчанського району в листі побажали нащадкам, щоб спортивний комплекс став для них другим домом, щоб спортивний вогонь завжди горів в серцях і щоб спортивні показники Вовчанська були найкращими.