Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін перевірив готовність Дергачівського НВК до початку нового навчального року (доповнено)

Михайло Добкін перевірив готовність Дергачівського НВК до початку нового навчального року (доповнено)

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Дергачівської райдержадміністрації Віталій Алексейчук та начальник Головного управління освіти і науки ХОДА Роман Шаповал ознайомились з рівнем готовності до навчального року Дергачівського НВК «Загальноосвітньої школи I-III ступенів – дошкільного закладу». Вони оглянули навчальні кабінети і приміщення дитячого садка, перевірили хід реконструкції другої черги дошкільного закладу, відкриття якої планується у вересні.

Як повідомив начальник Головного управління освіти і науки Роман Шаповал, у цьому учбово-виховному комплексі вже працювала одна дошкільна група. «Сьогодні ми бачимо ще одну групу, яка повністю відповідає усім європейським вимогам», - відмітив він.

Довідка. У Дергачівському НВК 10 навчальних кабінетів, комп’ютерний клас, спортивна зала, футбольний та баскетбольний майданчики, їдальня. Бібліотечний фонд налічує 11050 примірників художньої та навчальної літератури.

На даний момент у школі навчається 288 учнів, в тому числі 99 учнів 1-4 кл., 139 – 5-9 кл., 50 – 10-11 кл. У дошкільному відділенні 22 вихованці, після відкриття нової дошкільної групи буде 46 дітей. Також до НВК підвозяться шкільним автобусом 21 учень із хуторів Маслі, Бугаї, Шовкопляси, Болибоки, Ємці.

Теги