Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Етнофестиваль «Печенізьке поле» відбудеться 15 вересня

Етнофестиваль «Печенізьке поле» відбудеться 15 вересня

У розпалі підготовка до наймасштабнішого фестивалю Харківській області «Печенізьке поле», який відбудеться 15 вересня. Про це повідомив сьогодні в ефірі програми обласного радіо «Ранковий ексклюзив» начальник управління культури і туризму Харківської облдержадміністрації Дмитро Кузнєцов. «На кожному фестивалі, кожному святі ми намагаємося відпрацювати для себе якісь нові організаційні елементи. Звичайно, всі ці напрацювання найбільш яскраво будуть проявлені на «Печенізькому полі». Нові інноваційні технічні рішення спрямовані на те, щоб фестиваль відрізнявся від торішнього не тільки концептуальною музичною складовою, щоб глядачі, порівнявши його з торішнім фестивалем, отримали максимум задоволення, і були приємно здивовані нововведеннями технічної та художньої думки», – підкреслив він.

Дмитро Кузнєцов додав, що кілька років тому була розпланована і організована автомобільна парковка для гостей фестивалю, а цього року планується відкрити велопарковку.

«Не перший рік на великій сцені фестивалю виступають лише українські виконавці. Це дає, на мій погляд, свої позитивні результати і стимулює розвиток творчості національних творчих колективів Слобожанщини. Сьогодні кращі творчі колективи області мають можливість представити своє мистецтво на головній сцені фестивалю», – підкреслив начальник управління.