Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ефірі – «Олімпійський вогонь»

В ефірі – «Олімпійський вогонь»

Вийшли в ефір ХОД ТРК четвертий та п’ятий випуски програми «Олімпійський вогонь», над якою працює творча група телеканалу «Оріон». Цього разу у програмі йдеться про унікальну історію срібної медалі з першої Олімпіади 1896 року в Афінах, про історію бадмінтону, тренувальні бази Харкова, які дали путівку на Лондонську олімпіаду спортсменам регіону. Крім того, у четвертому випуску глядачі мають змогу дізнатися про особливості спортивної кар’єри бадмінтоніста Дмитра Завадського, який представляє Харківщину цього року в Лондоні, і побачити інтерв’ю з двократним олімпійським призером, багаторазовим чемпіоном України та Європи Олександром Світличним, який розповів про олімпійську збірну України, спорт на Харківщині та можливість готувати олімпійських призерів.

У п’ятому випуску про перспективність харківських спортсменів та ставлення нинішньої молоді до спорту взагалі, а також про виступ на Олімпіаді в Лондоні Дмитра Завадського розповів тренер вищої категорії з бадмінтону Михайло Стерін, а в рубриці, присвяченій харківським олімпійцям, йдеться про пловчиню Дарину Юшко.

Програма «Олімпійський вогонь» виходить в ефір телеканалу ХОД ТРК щочетверга об 11.50. Повтор програми можна побачити у суботу о 12.50 та у неділю о 16.40.