Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До кінця року в села Новий Бурлук і Новокомсомольське Печенізького району буде проведений газ

До кінця року в села Новий Бурлук і Новокомсомольське Печенізького району буде проведений газ

Питання газифікації в с. Новий Бурлук і в с. Новокомсомольське Печенізького району буде вирішене вже цього року. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб в ході особистої зустрічі з жителями Печенізького району. «Цього року НАК «Нафтогаз Україна» виділив Харківській області 175 млн. грн., з них 125 млн. грн. – на газифікацію населених пунктів, а 50 млн. грн. – на соціально-економічний розвиток. З цих 125 млн. грн. на газифікацію ваших сіл виділено 2,573 млн. грн. Зараз проводяться всі необхідні процедури, але я можу вас запевнити, що цього року у вас в селах буде газ», – повідомив Валентин Дулуб.

Крім того, були вирішені питання наведення порядку і благоустрою сіл, зокрема, установки дитячого майданчика в Новому Бурлуці.

Також Валентин Дулуб провів особисті зустрічі в Чугуївському районі та м. Чугуїв. В ході зустрічі в смт Кочеток Чугуївського району були вирішені питання переведення одного з будинків на індивідуальне опалення, благоустрою селища та установки дитячого майданчика.

Теги