Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За підсумками першого півріччя темп росту надходжень до бюджету Харківської області збільшився на 20%

За підсумками першого півріччя темп росту надходжень до бюджету Харківської області збільшився на 20%

Як і в минулому році, темп росту надходжень до бюджету області збільшився на 20% за підсумками першого півріччя. Реалізуються всі намічені заходи, пов'язані з капітальними вкладеннями на території районів області, проводяться необхідні ремонти. Про це повідомив в ефірі програми обласного радіо «Ранковий ексклюзив» директор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації Сергій Авершин.

«Ми задоволені існуючими темпами і графіком фінансування, як за рахунок обласного, так і державного бюджету. Гроші надходять вчасно, тому вдається вчасно розрахуватися з підрядниками і виконати все намічене на цей рік. Всі райони відпрацювали задовільно і забезпечили зростання збору платежів до обласного бюджету на достатньому рівні. Приблизно такий же темп зростання запланований і за підсумками року. Це пов'язано як з поліпшенням фінансового стану багатьох промислових підприємств області, так і зі зростанням обсягів виробництва, в тому числі, і в сільському господарстві», – зазначив він.

За словами Сергія Авершина, зараз в області впритул підійшли до розподілу грошей на ремонт доріг комунальної власності: закінчується оформлення всієї необхідної документації для освоєння бюджетних грошей по субвенціях за частиною об'єктів, по частині об'єктів вже ведуться роботи.

Теги