Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представники бізнесу позитивно оцінюють Митний кодекс України

Представники бізнесу позитивно оцінюють Митний кодекс України

26 липня Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва спільно з Департаментом економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації та ІА «Status Quo» було проведено відеосемінар на тему «Роз’яснення щодо актуальних нововведень у Митний кодекс України». Під час семінару було розглянуто більш ніж 40 питань, в тому числі – щодо удосконалення законодавства з питань митної справи, покращення адміністрування митних платежів, зміни оподаткування в залежності від обраного митного режиму, зміни в порядку контролю за визначенням митної вартості товарів.

Як зазначила директор Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва Оксана Колісник, представники бізнесу позитивно оцінюють спрощення процедури митного оформлення товарів у новому кодексі. Відтепер підприємець, відкриваючи один документ, має можливість знайти в ньому повну інформацію щодо здійснення зовнішньоекономічної діяльності.

Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва й надалі планує проведення спільних заходів з Харківською обласною митницею з метою роз’яснення митного законодавства для підприємців Харківської області.

Теги