Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Подачу води в мережу для забезпечення потреб мешканців м. Барвінкове відновлено

Подачу води в мережу для забезпечення потреб мешканців м. Барвінкове відновлено

26 липня 2012 року о 20:00 подачу води в мережу для забезпечення потреб мешканців м. Барвінкове відновлено. Про це повідомив перший заступник голови Харківської ОДА Валентин Дулуб. Крім того, з метою сталого водопостачання міста, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 року №273 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою «Питна вода України» до переліку пропозицій на фінансування за рахунок коштів зазначеної програми по Харківській області внесено об’єкт «Будівництво свердловини на центральному водозаборі в м. Барвінкове Харківської області» кошторисною вартістю 2 375,74 тис. грн., яке вже розпочато і буде закінчено до кінця 2012 року.

Довідка. 24 червня 2012 року внаслідок автоматичного відключення захисту свердловини глибиною 200 м, дебітом 25 м куб./добу було припинено централізоване водопостачання частини мешканців м. Барвінкове. 
На теперішній час ремонтно-відновлювальні роботи на свердловині завершені, здійснено промивку та хлорування мереж, що є необхідною умовою для подачі води в мережу відповідно до вимог державних санітарних норм України. За інформацією санітарно-епідеміологічної служби Барвінківського району показники якості води зі свердловини відповідають нормативним.

Теги