Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська обладміністрація підтримує ініціативу щодо проведення громадської експертизи з питання захисту прав ветеранів Великої Вітчизняної війни

Харківська обладміністрація підтримує ініціативу щодо проведення громадської експертизи з питання захисту прав ветеранів Великої Вітчизняної війни

На підставі п.4.3 Постанови Кабінету Міністрів України від 05.11.2008р. Харківська обласна державна адміністрація інформує про надходження ініціативи Харківської обласної Громадської організації «ОПЛОТ» щодо проведення громадської експертизи діяльності ХОДА з питання захисту прав ветеранів Великої Вітчизняної війни. Плідна співпраця місцевих органів виконавчої влади з громадськими організаціями позитивно впливає на становлення в Україні громадянського суспільства, а також сприяє налагодженню ефективного механізму взаємодії його інститутів з державними органами на засадах партнерства та взаємної відповідальності, тому ініціативу ХОГО «ОПЛОТ» цілком підтримано.

На цей час обласною адміністрацією на підставі вимог чинного законодавства проводиться робота з підготовки відповідного розпорядження голови ХОДА про проведення громадської експертизи, розробляються та затверджуються заходи щодо сприяння проведенню експертизи, а також проводиться визначення та підготовка відповідних матеріалів.

Проте видання зазначених документів на сьогодні є неможливим через те, що громадська організація «ОПЛОТ» не надала всієї необхідної інформації згідно до вимог чинного законодавства. З метою забезпечення можливості з боку обласної адміністрації надавати всю необхідну підтримку проведенню громадської експертизи громадській організації «ОПЛОТ» запропоновано надати до ХОДА потрібні документи.