Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Внесено зміни до бюджету Харківської області

Внесено зміни до бюджету Харківської області

Сьогодні під час пленарного засідання позачергової сесії Харківської обласної ради внесені зміни до бюджету області на поточний рік. Збільшено обсяг субвенції з держбюджету та видатки обласного бюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення у сумі 289 млн. 998,8 тис.грн.

На реконструкцію операційного блоку КЗОЗ «Дергачівська центральна районна лікарня» виділено 120 тис.грн., також 120 тис. грн. спрямовано оплату технічного нагляду реконструкції приміщень Обласної клінічної лікарні - Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф під створення перинатального центру ІІІ рівня. Крім того, збільшені видатки на проведення лікування катаракти у жителів районів області на 500 тис.грн.

Рішенням депутатів також затверджені додаткові дотації на оплату праці бюджетників у сумі 72 млн. 99,6 тис.грн., на покращення надання соціальних послуг найуразливішим верствам населення - 19 млн. 406,2 тис.грн.

Визначені субвенції районним та міським бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною» у сумі 33 млн. 364,1 тис. грн.; на надання пільг та субсидій населенню - 715 млн. 686 тис. грн.; 1 млрд. 553 млн. 747,5 тис. грн. – на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства і дітям-інвалідам; на утримання центрів соціально-психологічної реабілітації дітей у сумі 2,9 млн.грн.

Теги