Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Перед нами поставлене завдання знайти резерви та зробити наше землеробство менш залежним від погодних умов. Микола Безуглий

Перед нами поставлене завдання знайти резерви та зробити наше землеробство менш залежним від погодних умов. Микола Безуглий

Сьогодні в ході робочої поїздки до Чугуївського району Харківської області перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Микола Безуглий відвідав поля сільськогосподарського підприємства ТОВ «Агросервіс ЛТД» та переглянув, як зростає зернова та кормова кукурудза. Як зазначив перший заступник Міністра, незважаючи на складні погодні умови цього літа, очікується непоганий врожай. За його словами, перед Міністерством поставлене завдання якомога більше уваги приділяти новим технологіям у сільському господарстві, які покликані зробити цю галузь більш прибутковою та менш залежною від погодних умов.

«Цього року були досить проблемні кліматичні умови, в тому числі і на Харківщині. Але перед Міністерством поставлене завдання виявити, які в регіоні є резерви і зробити наше землеробство менш залежним від погодних умов. Для цього є відповідні умови, технічні та технологічні наукові розробки. Ми будемо аналізувати результати жнив у кожному регіоні через призму технологій та новітніх розробок», – зазначив Микола Безуглий.

За його словами, наразі проводяться робочі візити до кожного регіону. Харківщина вже сьома область, яку перший заступник Міністра відвідує протягом збиральної кампанії. За результатами аналізу проходження жнив у всіх регіонах надалі буде розроблено план розвитку рослинництва в Україні.

Теги