Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін передав харківським альпіністам м'яч, яким вони зіграють в футбол на вершині Ельбрусу

Михайло Добкін передав харківським альпіністам м'яч, яким вони зіграють в футбол на вершині Ельбрусу

Під час сходження, присвяченого Дню міста і Євро-2012, харківські альпіністи і журналісти зіграють футбольний матч на вершині Ельбрусу. Про це повідомила начальник управління у справах преси та інформації Вікторія Маренич, вручаючи альпіністам м'яч з гербом Харківської області від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна. «Євро-2012 дає чудові можливості для проведення матчу в горах серед тих команд, які в іншій ситуації могли б і не зустрітися. Від імені губернатора Харківської області Михайла Добкіна я бажаю вам досягти вершини, здійснити все задумане, і, звичайно ж, провести футбольний матч. Дуже хотілося б, щоб разом з цим м'ячем вас підтримувало тепле і добре відношення всіх жителів Харківської області і все, що ви запланували, вдалося», – зазначила вона.

За словами директора телеканалу «Перша столиця» та майбутнього учасника експедиції Костянтина Кеворкяна, футбольний матч вперше буде проведено в таких високогірних умовах.

«На Східній вершині є підходяще місце – кратер згаслого вулкану. Там ми заб'ємо "останній гол Євро"», – повідомив президент Федерації альпінізму і скелелазіння Харківської області Геннадій Копійка.

Після завершення експедиції м'яч з автографами учасників сходження займе місце в музеї Харківської облдержадміністрації.