Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Корпоративна солідарність харківського медичного співтовариства знайде своє логічне продовження. Михайло Добкін

Корпоративна солідарність харківського медичного співтовариства знайде своє логічне продовження. Михайло Добкін

Сьогодні під час традиційної зустрічі з представниками ЗМІ «Чай з губернатором» голова ХОДА Михайло Добкін назвав зневажливе ставлення до харківських медиків з боку опозиції намаганням грубого піару напередодні виборів. За його словами, солідарність і згуртованість медпрацівників Харківщини дозволить їм відстояти свою честь і довести, що медицина в нашому регіоні знаходиться на високому рівні.

«У наявності сьогодні неможливість окремих політичних сил окрім як скандалами і негативними акціями привернути до себе увагу. Окремо стоїть неповажне, негідне ставлення до медиків з боку народних депутатів, які приїжджають в ЦКБ № 5. Кожен вільний вибирати собі лікаря і країну, де лікар живе й працює, але, на мій погляд, якщо народний депутат як законодавець не зміг забезпечити всім якісну вітчизняну медицину, то це його проблеми», - заявив Михайло Добкін.

За його словами, в Харкові розвитку медичної галузі завжди приділялася особлива увага, завдяки чому тепер харків'яни можуть по праву пишатися багатьма медустановами регіону.

«З 25 кращих медустанов Національної академії медичних наук 9 знаходяться у нас, і фахівці, які працюють у Харкові, відповідають за розвиток цілих галузей медицини. Коли їх ображають і принижують, коли публічно намагаються сумніватися в їх професійній кваліфікації, то напрошується лише один висновок - або люди далекі від реальної ситуації, або це привід, щоб привернути до себе увагу перед осінньою виборчою кампанією. Але корпоративна солідарність харківського медичного співтовариства все одно знайде своє логічне продовження», - підкреслив глава області.