Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині ведуться планові ремонти доріг

На Харківщині ведуться планові ремонти доріг

На сьогоднішній день на ремонт доріг у Харківській області виділено з державного бюджету 114,5 млн. грн. Ці кошти розподілено між районами та містами області, у тому числі 17,7 млн. грн. розподіляла безпосередньо Харківська обласна рада. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб. «За рахунок цих коштів виконано роботи на пр. Курчатова в мікрорайоні П'ятихатки на 7,7 млн. грн., завершені розпочаті в 2011 році роботи на пр. Гагаріна на 337 тис. грн., 22 млн. грн. освоєні м. Харковом і 1,7 млн. грн. – районами і містами регіону. Також на 1,2 млн. грн. робіт виконано підрядниками за рахунок власних коштів», – зазначив він.

В даний час завершено ремонт відрізку траси Київ-Харків-Довжанський до кордону з Полтавською областю, виконано робіт на 270 млн. грн., і дорожники вже демонтують бордюрний камінь на відрізку від Чугуєва до Донецької області.

«Всі виділені кошти будуть освоєні найближчим часом. У нашій області чудова окружна, прекрасна дорога на Щербаківку до кордону з Росією, ми повністю підготували всі об'єкти Євро-2012, але ніколи не виникало питання про те, що в Харкові хтось не освоїв гроші на дорожнє будівництво. Такого ніколи не буде», – підкреслив Валентин Дулуб.