Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На газифікацію населених пунктів Харківщини в цьому році планується виділити 125 млн. грн.

На газифікацію населених пунктів Харківщини в цьому році планується виділити 125 млн. грн.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України №1001 від 26.08.2009 року, а також згідно домовленості між головою облдержадміністрації Михайлом Добкіним і «Нафтогазом України» підписаний документ про те, що області в цьому році на газифікацію населених пунктів виділяється 125 млн. грн. Додатково будуть виділені  кошти на закінчення газифікації за іншим договором, який також підписаний між ХОДА і «Нафтогазом України». Про це сьогодні в ході наради з питань готовності до будівництва об'єктів газопостачання області повідомив перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.

«У нас практично немає нових підвідних газопроводів. Включені в список в основному ті газопроводи, які були розпочаті в попередні роки і мають бути закінчені в цьому році. Тому ми сьогодні обговоримо всі питання, які вас цікавлять і зробимо все можливе для того, щоб цього року освоїти виділені нашому регіону гроші і таким чином забезпечити заплановані населені пункти області газом», - звернувся до присутніх на нараді Валентин Дулуб.

Також він додав, що наступна нарада з цього питання відбудеться в перших числах серпня, і до її проведення у районах області має бути повністю готова вся документація.

Теги