Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фонд підтримки підприємництва роз’яснить норми Митного кодексу України українським та російським підприємцям

Фонд підтримки підприємництва роз’яснить норми Митного кодексу України українським та російським підприємцям

У рамках реалізації меморандуму про співпрацю між Харківською облдержадміністрацією, Харківською обласною митницею та Державною податковою службою у Харківській області було вирішено посилити роботу з інформування підприємців Харківщини та суб’єктів підприємницької діяльності Російської Федерації стосовно ведення зовнішньоекономічної діяльності. Про це повідомила директор Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва Оксана Колісник.

Фондом підтримки підприємництва спільно з Харківською обласною митницею заплановано проведення ряду заходів: за участю Бєлгородського обласного фонду підтримки малого та середнього підприємництва 19 липня в м. Бєлгород буде проведено «круглий стіл» на тему «Проблеми взаємодії контролюючих органів та суб'єктів підприємницької діяльності Російської Федерації». Передбачається розгляд актуальних тем, пов'язаних з подальшим розвитком зовнішньоекономічних відносин між Бєлгородською областю РФ і Харківською областю України, а також роз'яснення законодавчих норм нового Митного кодексу України для підприємницьких структур та представників громадських організацій.

26 липня в рамках співпраці з ІА «Статус Кво» та Харківською обласною молодіжною організацією «Союз молодих підприємців» планується проведення онлайн Інтернет-семінару на тему «Роз'яснення діючих норм Митного кодексу України» за участю фахівців Харківської обласної митниці.