Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині стартувала Всеукраїнська естафета Олімпійського вогню «Передай вогонь перемоги»

На Харківщині стартувала Всеукраїнська естафета Олімпійського вогню «Передай вогонь перемоги»

Сьогодні на Харківщині стартувала Всеукраїнська естафета Олімпійського вогню «Передай вогонь перемоги», в якій взяли участь як видатні спортсмени області, так і початківці. Першим від вогню на Меморіалі Слави його запалив заступник голови Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, дворазовий олімпійський чемпіон Юрій Поярков. На всьому етапі естафети до Полтавської області вогонь несли срібний та бронзовий призер Олімпійських ігор Олександр Світличний, учасники Олімпійських ігор Олександр Кайдаш, Оксана Кайдаш та Олександра Рижкова.

На кордоні Харківської і Полтавської областей вогонь був переданий спортсменам та представникам Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України. Представники обох областей обмінялися цінними подарунками та побажаннями успішного виступу на Олімпійських іграх в Лондоні.

Довідка.
Захід було організовано Харківською обласною державною адміністрацією, Харківським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України та Головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.