Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін побажав харківським спортсменам успішно виступити на Олімпійських іграх

Михайло Добкін побажав харківським спортсменам успішно виступити на Олімпійських іграх

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації, голова Харківського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України Михайло Добкін зустрівся зі спортсменами, які представлятимуть Україну і Харківську область на XXX літніх Олімпійських іграх в Лондоні, і їх тренерами. У зустрічі також взяли участь заступник голови ХОДА Євген Савін, віце-президент ХОО НОК України, дворазовий олімпійський чемпіон з волейболу Юрій Поярков та олімпійська чемпіонка з легкої атлетики Людмила Джигалова. «Мине зовсім небагато часу, і вся Україна буде стежити за вашими успіхами і вболівати за вас. Бажаю вам всім досягти тих результатів, які ви плануєте», – сказав Михайло Добкін, звертаючись до майбутніх учасників Олімпійських ігор.

Він підкреслив, що стежить за всіма змаганнями в різних видах спорту. Також губернатор повідомив, що спорт – це можливість представити Україну у світі, а перемога в умовах сильної конкуренції дуже складна, тому керівництво Харківської області має намір додатково преміювати тих, хто посяде призові місця.

Михайло Добкін, Юрій Поярков і Людмила Джигалова побажали спортсменам яскравих виступів і майбутніх перемог, і вручили їм пам'ятні годинники, сертифікати на матеріальну допомогу та прапор Харківської області, як талісман і запоруку вдалого виступу.

«Хтось реально претендує на призові місця, для когось велика перемога вже те, що він отримав ліцензію на участь в Олімпійських іграх. Яскраві виступи, навіть якщо вони не приведуть до призових місць, не менш важливі, ніж перемоги і медалі. Дуже символічно, що сьогодні подарунки та сертифікати вручили люди, які вже приносили славу колишньому СРСР і завойовували медалі на давно минулих олімпійських іграх. Молоді спортсмени, отримавши напуття з рук відомих олімпійців, прийняли естафетну паличку, а дух і традиції – це додаткові можливості, які приведуть нашу збірну до перемоги», – підбив підсумок губернатор Харківської області.