Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Темнівській виправній колонії №100 засуджені будуть розміщені за європейськими стандартами

В Темнівській виправній колонії  №100 засуджені будуть розміщені за європейськими стандартами

В Темнівській виправній колонії №100 відбулося урочисте відкриття нового відділення соціально-психологічної служби для розміщення засуджених за європейськими стандартами. Згідно вимогам Європи, казарми для засуджених були змінені на приміщення блочного типу. В церемонії взяли участь заступник голови – керівник апарату Харківській облдержадміністрації Василь Хома, депутат Харківської обласної ради Євгеній Мураєв, начальник управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області Євген Бараш та інші.

Василь Хома зазначив, що обласна адміністрація вже давно співпрацює з керівництвом Темнівської виправній колонії.

«Усі заходи, що вживаються у цій колонії, це завжди крок уперед, крок для поліпшення умов життя та роботи, - відмітив Василь Хома, - Найважливіше те, щоб людина завжди почувала себе людиною, і керівництво робить для цього все, що в його силах. Продовжуйте так і надалі, а обласна державна адміністрація зробить все, щоб допомогти вам у цьому».

В міжобласній соматичній лікарні, яка розміщена на території колонії, був введений в дію сучасний стоматологічний кабінет з новим обладнанням для надання медичної допомоги засудженим. В районі дислокації колонії була відкрита їдальня для співробітників установи.

Теги