Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Україні успішно реалізується ряд соціальних програм

В Україні успішно реалізується ряд соціальних програм

Віце-прем'єр-міністр України - Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко під час відвідування ВАТ «Турбоатом» зустрівся з працівниками підприємства. У ході зустрічі Сергій Тігіпко поінформував робочих про актуальні проблеми, які зараз є в державі, і які поступово вирішуються. Також Сергій Тігіпко розповів про хід реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича.

За його словами, завдяки стабілізації економіки та зростанню ВВП з'явилася можливість підвищити розмір пенсій (в середньому на 120 грн.) та ряду інших соціальних виплат. Здійснюється видача компенсацій вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР, яка продовжиться і наступного року.

Також в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України більш ніж на третину зростуть пенсії військових пенсіонерів: з 1 липня - на 10%, з 1 вересня - на 10%, з 1 січня 2013 р. - на 10,5%. Більш ніж удвічі зросли виплати для інвалідів війни до 9 травня, збільшені пенсії для учасників війни та виплати сім'ям померлих інвалідів війни.