Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Увійти в двадцятку найбільш розвинених країн світу можливо тільки на основі модернізації економіки і впровадження інноваційних технологій. Михайло Добкін

Увійти в двадцятку найбільш розвинених країн світу можливо тільки на основі модернізації економіки і впровадження інноваційних технологій. Михайло Добкін

Розпочалося розширене засідання Харківського регіонального Комітету з економічних реформ, в якому беруть участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, міський голова Геннадій Кернес, заступники губернатора Юрій Сапронов, Андрій Моченков, Ігор Шурма, представники ХОДА та міськвиконкому, члени Координаційної ради з розробки та реалізації проекту «Технополіс П'ятихатки» і Експертної ради Міжнародного конкурсу інноваційних та інвестиційних проектів «Харківські ініціативи». «Президент України Віктор Федорович Янукович і Уряд поставили перед нами конкретне завдання – у 2020 році увійти до двадцятки найбільш розвинених і впливових країн світу. Вирішення цього завдання можливе тільки на основі модернізації економіки, залучення інвестицій та впровадження інноваційних технологій», – заявив Михайло Добкін, відкриваючи розширене засідання.

В ході засідання будуть розглянуті проект Закону України «Про Технополіс П'ятихатки», результати діяльності робочої групи з питань підготовки і реалізації проекту «Розбудова села майбутнього через відродження скотарства» і обговорені підсумки першого етапу Міжнародного конкурсу інноваційних та інвестиційних проектів «Харківські ініціативи».

Також відбудеться підписання Меморандуму про взаєморозуміння і взаємодії між ХОДА та Харківською обласною митницею та Меморандуму про взаєморозуміння і взаємодії між ХОДА і Державною податковою службою в Харківській області.