Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вручені нагороди найталановитішій та найактивнішій молоді Харківського регіону

Вручені нагороди найталановитішій та найактивнішій молоді Харківського регіону

Сьогодні відбулась щорічна церемонія нагородження найталановитішої та найактивнішої молоді Харківського регіону, в якій взяв участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін, начальник Головного управління з питань сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця та голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту та депутатської діяльності Микола Тітов. «Сьогодні тут представлені практично всі напрямки людської життєдіяльності – наука, медицина, міліція, культура, студентство та інші. Ви неординарні люди, ще не завантажені стереотипами, та іноді йдете такими шляхами, якими ми просто захоплюємося, – зазначив у своєму вітанні Євген Савін. – Хочу передати вам слова подяки та поздоровлення від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна. Стратегія обласної державної адміністрації спрямована саме на те, що ми спираємося на молоді кадри, тому що в вас вся енергія, в вас запал, всі цікаві та креативні думки. Ваші проекти дозволять нам зробити Харківщину однією з провідних областей України».

Він також нагадав, що владі відомі всі проблеми, з якими стикається молодь: пошук першого робочого місця, рівень заробітної плати, житло, доступні кредити, і ведеться величезна робота по їх вирішенню.

Євген Савін та Микола Тітов вручили грамоти та подяки ХОДА та обласної ради лідерам молодіжного руху Харківської області, а також нагородили переможців та лауреатів конкурсу «Молодіжний лідер року – 2011».

Теги