Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Я дуже сподіваюся, що харків'яни внесуть багато корисного в нову редакцію Конституції України. Михайло Добкін

Я дуже сподіваюся, що харків'яни внесуть багато корисного в нову редакцію Конституції України. Михайло Добкін

«Сьогодні над створенням Конституції працюють найкращі уми нашої держави. На жаль, опозиція відмовилася направити своїх представників до Конституційної асамблеї, яка створена з ініціативи Президента України, і сьогодні ці люди в черговий раз показують, що вони не готові працювати на конструктив. Але практично всі тверезі сили нашого суспільства зацікавлені в тому, щоб Україна була сильною і шанованою державою», – підкреслив в ефірі програми «Від влади до громади» обласного радіо голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

За його словами, дуже приємно відзначити, що в Конституційної асамблеї працює багато харків'ян. Серед них багато тих людей, які працювали над створенням Конституції 1996 року, зокрема, Василь Тацій та Олександр Бандурка, а також ціла плеяда молодих харківських юристів, які вже відбулися як професіонали.

«Всього близько 30% членів Конституційної асамблеї так чи інакше пов'язані з Харковом. Я дуже сподіваюся, що вони внесуть багато корисного в нову редакцію Конституції України», - зазначив Михайло Добкін.