Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У створенні нової Конституції візьмуть участь кращі уми Слобожанщини

У створенні нової Конституції візьмуть участь кращі уми Слобожанщини

«Мені дуже приємно відзначати, що Харків як в далекі 90-ті роки, так і сьогодні не залишається осторонь від розробки Конституції, і в створенні нового Основного закону країни беруть участь кращі уми Слобожанщини», – заявив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін у ході зустрічі з представниками харківської юридичної школи. На його думку, українське суспільство здатне впоратися зі створенням нового Основного закону країни, який чітко пропише права та гарантії громадян нашої країни і розмежує сфери всіх гілок влади.

«Прозора, відкрита робота над створенням головного документа нашої країни – це запорука її легітимізації в свідомості всіх громадян нашої країни. Я думаю, саме це і лежить в основі пропозиції двох Президентів – першого і діючого – про скликання Конституційної асамблеї та залучення до її складу людей незалежно від їхніх поглядів та політичних уподобань, любові або нелюбові до діючої влади. Всі, хто здатний віддати ці свої знання та вміння народу Україні, повинен це зробити», – підкреслив губернатор.

Він побажав всім членам Асамблеї, які отримали велику честь бути причетними до створення нової Конституції, впевненості в своїх силах і успіху.