Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інтернет-сервіси підвищать ефективність ведення бізнесу

Інтернет-сервіси підвищать ефективність ведення бізнесу

27 червня відбулося розширене засідання Регіональної ради підприємців у Харківській області. Учасники обговорили низку нововведень у підприємницьку діяльність, які передбачають широке впровадження Інтернет-сервісів, як важливого елементу підвищення ефективності ведення бізнесу. Зокрема, було обговорено поширення практики використання механізму електронної звітності та вільного використання електронних ключів, початок роботи «Віртуального кабінету» та подальші перспективи його розвитку; використання можливостей порталу для підприємців, а саме «Банківського навігатора» та нового проекту ХРФПП «Бізнес Гід».

У засіданні взяли участь голова Регіональної ради підприємців у Харківській області Денис Ткачов, заступник директора Департаменту підприємництва та споживчого ринку – начальник управління підприємництва та дозвільних процедур Харківської міської ради – державний адміністратор Тетяна Чечетова-Терашвілі, директор Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва Оксана Колісник, представники Державної податкової служби у Харківській області та члени Регіональної ради підприємців Харківської області.

Організаторами виступили Департамент економіки та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації, Департамент підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради та Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва. Наступне засідання відбудеться у вересні 2012 року.

Теги