Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Цього року у навчальних закладах Харківщини збільшено державне замовлення (доповнено)

Цього року у навчальних закладах Харківщини збільшено державне замовлення (доповнено)

Вступна кампанія 2012 року розпочнеться 2 липня. Прийом документів триватиме до 31 липня. Про це на прес-конференції розповів начальник Головного управління освіти і науки ХОДА Роман Шаповал. «Хочу відзначити, що в цьому році була налагоджена дуже плідна співпраця з Міністерством освіти і науки і як ніколи рано представники Харківського регіону отримали затверджене державне замовлення, яке враховує фактично всі пропозиції керівництва вищих навчальних закладів щодо формування державного замовлення на 2012 рік», - розповів начальник Головного управління освіти і науки ХОДА.

Роман Шаповал також зазначив, що державне замовлення було значно збільшено на підготовку фахівців з технічних напрямків, радіоелектроніки, напрямку підготовки спеціаліста з ІТ- технологій, фахівців сучасних методів обробки інформації та сучасного будівництва технічних об’єктів.

Так, наприклад, в університеті ім. Каразіна в порівнянні з 2011 роком, додалося 391 бюджетне місце, в університеті ХПІ - 137 бюджетних місць, а в ХАІ - 311 бюджетне місце.

«Всі бюджетні місця в форматі державного замовлення опубліковані на сайтах вищих навчальних закладів та на сайті головного управління науки і освіти ХОДА. Все абсолютно прозоро», - підкреслив на прес-конференції начальник Головного управління освіти і науки ХОДА Роман Шаповал.