Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Борги із зарплати та внесків до Пенсійного фонду в Богодухівському районі повинні бути ліквідовані до кінця 2012 року

Борги із зарплати та внесків до Пенсійного фонду в Богодухівському районі повинні бути ліквідовані до кінця 2012 року

Сьогодні в Богодухівському районі під головуванням заступника голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Шурми відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. За інформацією Ігоря Шурми, у районі борги із зарплати мають 4 економічно активних підприємства: ТОВ «Богодухівсількомсервіс» - 51,5 тис.грн.; Богодухівське УВП УТОС – 21 тис.грн.; ТОВ «Богодухівський комбікормовий завод» - 8,1 тис.грн., КП «Богодухіввода» - 42,9 тис.грн. Загальна сума заборгованості станом на 1 червня склала 123,5 тис. гри. (збільшилась до початку року на 18,1 тис. гри. або на 17,2%).

Борги по страхових внесках до Пенсійного фонду України у Богодухівському районі склали 256,6 тис. грн., збільшились до початку року на 30,9 тис. грн. (13,7 %); по єдиному внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування борги склали 85,1 тис. грн., збільшились до початку року на 26,6 тис. грн. (45,5%).

Як повідомив Ігор Шурма, за підсумками засідання для кожного підприємства-боржника розроблені індивідуальні графіки погашення заборгованості.

«Всі борги повинні бути ліквідовані до кінця 2012 року. Протягом 3 місяців буде проводитись щомісячний моніторинг роботи з погашення заборгованості. Враховуючи, що серед боржників є комунальні підприємства, відповідальність за роботу з ліквідації боргів покладена на голову райдержадміністрації», - підкреслив заступник голови ХОДА.